Vakantiegeld

Vakantiegeld Campagne 2018!

Uw spaarwens dit jaar uit laten komen? Heller & Heller helpt u hier graag bij. Op dit moment is het namelijk een goed moment om te beginnen met sparen voor uw spaardoel!

Sparen maakt gelukkig

Weet u dat sparen u nog veel meer oplevert dan alleen het spaargeld zelf? Denk alleen al aan de voorpret die u heeft over de leuke dingen die nog gaan komen: die ene musical, een nieuwe telefoon of een andere auto. En als uw spaarwens uitkomt, kunt u trots zijn en er extra van genieten. Want het is veel leuker om geld uit te geven als u ergens voor heeft gespaard.

Wat is uw spaarwens?

Weet u al waarvoor u spaart? Voor een mooie vakantie, een andere auto of een opknapbeurt voor uw tuin? Of spaart u om gewoon wat geld achter de hand te hebben? Waar u ook voor spaart, Heller & Heller helpt u graag bij het uit laten komen van uw spaarwens. Bijvoorbeeld door te kijken welke spaarrekening het beste aansluit bij uw spaarwens.

Sparen is nu extra leuk

Het is nu nog interessanter om te sparen voor uw spaarwens. Want als u vóór 30 juni 2018 € 750 spaart op een spaarrekening bij RegioBank, ligt er een hele leuke en handige vakantietas voor u klaar. Een bezoekje aan Heller & Heller is dus zeker de moeite waard. Kom snel langs, want op is op.