Sloop van Echtenskanaal NZ 130

Zoals velen al weten hebben wij afgelopen voorjaar brand gehad in het pand aan het van Echtenskanaal (voormalig sportschool Extension).

Wij waren op dat moment in volle gang aan het verbouwen en lagen goed op schema om het pand zo rond mei te kunnen betrekken als nieuwe locatie voor ons kantoor in Klazienaveen. Helaas is dit plan door de brand letterlijk in rook opgegaan.

Na onderzoek is gebleken dat het vuur is ontstaan door kortsluiting in de meterkast. De brand heeft veel schade veroorzaakt aan de houten verdiepingsvloer en er is erg veel rook ontstaan, die zich door het hele pand heeft verspreid. Dit alles heeft er samen voor gezorgd dat het pand niet meer te herstellen is tot de staat voor de brand. Om deze reden moet er tot onze spijt overgegaan worden tot sloop.

De sloop staat gepland voor eind januari.

Na de sloop zal er weer een nieuw pand worden gebouwd waar wij op de begane grond alsnog ons kantoor kunnen vestigen. Dit is verder allemaal nog in een pril stadium en er is dan ook nog weinig bekend over hetgeen wat er straks kan en mag worden gebouwd.

Wij houden jullie op de hoogte van de vorderingen.

Team Heller & Heller