Verzekeringen

Bij Heller & Heller houden we bij alles wat we doen gemak en zekerheid voor onze klanten voor ogen. Dat geldt in het bijzonder voor onze afdeling Verzekeringen. Uit het grote aanbod aan verzekeraars en soorten verzekeringen stellen onze adviseurs voor jou het beste pakket samen.

Verzekeraars

Wij doen zaken met alle bekende verzekeraars en kunnen uit hun gezamenlijke aanbod het beste totaalpakket kiezen. Blijkt bijvoorbeeld dat een pakket met verzekeringen bij vijf verschillende verzekeraars het best bij jouw situatie past, dan is dat geen probleem. Wij creƫren een totaaloplossing naar behoefte, tegen de scherpste premie.


De toegevoegde waarde

Het kiezen van de juiste verzekering kan een flinke puzzel zijn. Premies en voorwaarden verschillen vaak per verzekeraar en vanzelfsprekend is de individuele situatie voor iedereen verschillend. Onze adviseurs kennen de weg in verzekeringsland. We gaan met jou in gesprek om je persoonlijke omstandigheden en wensen in kaart te brengen. We doen dat vanuit de overtuiging dat wij voor jou van toegevoegde waarde kunnen zijn.


Verzekeringsadviseur biedt meerwaarde

Niet alleen helpen wij je bij het kiezen van verzekeringen en verzekeraars, ook ondersteunen wij wanneer je daadwerkelijk gebruik gaat maken van een verzekering. We hopen dat het nooit zover komt, maar de meerwaarde van een verzekeringsadviseur wordt pas echt duidelijk wanneer je schade hebt en de verzekeraar in actie moet komen.

 

MKB

Niet alleen particulieren, ook MKB-ondernemers kunnen via ons al hun zakelijke verzekeringen afsluiten. Uit het aanbod aan verzekeringen tegen bijvoorbeeld arbeidsongeschiktheid, ongevallen of schade, selecteren wij het meest passende pakket.

 

Wil je weten over particuliere of zakelijke verzekeringen? Neem dan contact op.