Over ons

Vanuit ons hoofdkantoor in Klazienaveen en vestiging in Schoonebeek zetten wij ons in voor zowel particulieren als MKB-ondernemers. Heller & Heller heeft een ruim aanbod aan diensten. Zo kloppen onze klanten bij ons aan voor het aanvragen van een hypotheek of het openen van een bankrekening, maar ook met vragen omtrent hun belastingaangifte of verzekering.

Benieuwd wat Heller & Heller voor jou kan betekenen? Neem dan contact op of loop eens binnen bij één van onze vestigingen.

 Contact

Heller & Heller

Heller & Heller is een onafhankelijk en zelfstandig financieel- en fiscaaladvieskantoor. Wij adviseren en bemiddelen bij hypotheken en verzekeringen en ondersteunen onze klanten bij hun bankzaken. Ook verzorgen wij uw administratie, belastingaangiften en geven fiscaal advies. Zodoende bieden wij onze klanten een totaaloplossing voor alle financiële zaken. Dat doen we voor zowel particulieren als MKB-ondernemers. Uw bankzaken brengen wij onder bij RegioBank, een gewoon goede bank waar persoonlijke aandacht en service hoog in het vaandel staat.

Met jarenlange boekhoudkundige ervaring bij diverse bedrijven stond Bennie Heller in 2002 aan de wieg van zijn eigen onderneming. Hij voorzag dat zijn toekomstige klanten behoefte zouden hebben aan één adres voor alle zaken met betrekking tot bankieren, de hypotheek, verzekeringen en de belastingzaken. Dat bleek te kloppen, want het bedrijf groeide in de daaropvolgende jaren gestaag. In 2005 kwamen de eerste personeelsleden en een jaar later kwam met zijn vrouw Gerda de tweede Heller het bedrijf binnen. Een belangrijk bijkomend voordeel van de groei van het aantal medewerkers is dat Heller & Heller zich steeds verder kan specialiseren.