Bankieren

Onze samenwerking met RegioBank bestaat sinds 2004. Deze bank bleek het best te passen bij onze ambitie om een totaalconcept voor alle financiële zaken van onze klanten te ontwikkelen.
Heller & Heller en RegioBank delen onder meer het laagdrempelige karakter en de persoonlijke benadering.
In 2006 zijn wij verhuisd naar ons huidige pand in het centrum van Klazienaveen. Daar zijn wij op onze plek: goed zichtbaar en midden tussen onze klanten. Daar bleef het echter niet bij, want sindsdien hebben wij ook vestiging geopend in Schoonebeek. Op die manier zijn wij in staat om klanten in heel Zuidoost-Drenthe een totaaloplossing te bieden.

Bij Heller & Heller beschik je over alle digitale faciliteiten om jouw zaken zelf te regelen, maar wij waarderen ook het persoonlijke contact met onze klanten. Wij vinden het belangrijk dat onze drempel laag is. Je bent bij ons dus gewoon welkom aan de balie voor bijvoorbeeld banktransacties, het storten van geld of vragen over de hypotheek of een verzekering. Daarnaast willen wij onze klanten maatwerk bieden. Voor advies op maat kun je vanzelfsprekend een afspraak maken.
Iedere dag staan we dan ook met plezier voor jou klaar. We halen voldoening uit het oplossen van de problemen van onze klanten. Ga je voor zekerheid en gemak bij al jouw financiële zaken? Dan ben je bij Heller & Heller aan het juiste adres. Graag nodigen wij je dan ook uit om langs te komen en kennis te maken.