Nieuws


Kantoor Schoonebeek gesloten

Ons kantoor in Schoonebeek is vanaf maandag 31 juli t/m 18 augustus gesloten. Tijdens deze periode bent u van harte welkom bij onze vestiging in Klazienaveen. Maandag 21 augustus staan wij in Schoonebeek weer voor u klaar.

Heeft jouw auto ook de juiste dekking?

Periodiek checken of jouw auto nog de juiste dekking heeft is aan te raden. Heb je voldoende aan de verplichte WA dekking? Of wil je schade aan je eigen auto ook verzekeren? Is een all-risk dekking nog wel rendabel? Een goede autoverzekering kiezen lijkt eenvoudig, maar er is nog het nodige over uit te leggen. Dat doen we graag, zodat jij de beste autoverzekering krijgt en houdt.Bel gerust of loop eens binnen!

Zakelijke financiering

Naast particulieren staan wij ook klaar voor de ondernemer, zo ook op het gebied van financieringen! Wij bieden een groot aantal mogelijkheden als het gaat om een financiering voor bijvoorbeeld de aankoop van een bedrijfspand, een oversluiting van een zakelijk krediet of misschien zelfs een lening voor een startende ondernemer.

Bij Heller & Heller kunnen we zaken doen met meerdere partijen voor financieringen op zakelijk gebied, waaronder natuurlijk RegioBank.

Ben jij benieuwd of er iets voor jou mogelijk is? Wij nemen graag de tijd voor je en we bespreken samen jouw wensen.

Kantoor Schoonebeek gesloten i.v.m. vakantie

Beste klanten,

I.v.m. vakantie is ons kantoor in Schoonebeek van 1 augustus t/m 19 augustus gesloten.

Voor al uw bankzaken kunt u in deze periode terecht bij ons kantoor in Klazienaveen aan de Langestraat 90.

Groetjes,

Team Heller & Heller

 

Maak kans op een gratis rookmelderset!

Maak kans op een gratis rookmelderset!

Rookmelders zijn vanaf juli 2022 verplicht in elke woning. Op iedere etage is een rookmelder verplicht.
Daarom geven wij via deze link al onze verzekerden via NH1816 maar liefst 50% korting op brandpreventie artikelen!

Wij helpen je graag bij het veilig(er) maken van je woning en daarmee het beschermen van jezelf en jouw omgeving. Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek en we denken mee in jouw woonsituatie en delen onze brandpreventietips met je.

Ook geven wij 10 rookmeldersets weg!
Maak vóór 01-08-2022 jouw interesse kenbaar en maak daarmee kans op een gratis rookmelderset!

Vrijdag 17 juni eerder gesloten

Beste klanten,

Wij zijn i.v.m. een bruiloft van onze collega op vrijdag 17 juni vanaf 14:00u gesloten.

Team Heller & Heller

Onbeperkt vergoedingsvrij aflossen RegioBank hypotheek met eigen geld

Heb je een RegioBank hypotheek? Je kan dan vanaf nu onbeperkt vergoedingsvrij je hypotheek aflossen met eigen geld.

Met eigen geld kun je denken aan bijvoorbeeld spaargeld, opbrengst verkoop oude woning, een schenking of erfenis of een uitkering van een verzekering. Het mag in ieder geval geen geleend geld zijn.

Wil je gebruik maken van deze mogelijkheid? Laat het ons weten!

 

De betrouwbare hypotheekaanbieder in de gemeente Emmen

Wanneer je een gunstige en betrouwbare hypotheek wilt afsluiten omdat je in de gemeente Emmen komt wonen, is het belangrijk om een hypotheekaanbieder vinden te gaan die jouw hypothecaire lening snel, zorgvuldig en tegen gunstige rentepercentages voor je rond kan maken. Een hypotheekaanbieder vinden kan tegenwoordig best lastig zijn, omdat het aanbod groot is en de verschillen tussen hypotheekaanbieders vaak subtiel zijn. Dat maakt het lastig om te bepalen welke hypotheekverstrekker de beste optie is. Kies je voor een hypotheek afsluiten via de regionale hypotheekspecialist Heller en Heller Financiële Diensten BV, dan weet je zeker dat je een kwalitatief goede hypotheek krijgt tegen de scherpste rentetarieven die op dit moment mogelijk zijn.
Heller en Heller Financiële Diensten BV helpt je aan de beste hypotheekvorm voor jou

De adviseurs van Heller en Heller Financiële Diensten BV kunnen je van advies op maat voorzien over alles wat met hypotheken te maken heeft. Een van de belangrijkste aandachtspunten die onze hypotheekadviseur daarbij in het vizier houdt, is in jouw situatie de meest gunstige hypotheekvorm. Tegenwoordig is dat vaak de annuïteitenhypotheek. Maar afhankelijk van de situatie kan ook een bankspaarhypotheek, een aflossingsvrije hypotheek, een beleggingshypotheek of een hybride hypotheek afsluiten gunstig zijn.


Wij kennen de financiële markt door en door. En jij profiteert daarvan!

Bij ons ben je verzekerd van het goed en adequaat advies en een passende hypotheekvorm die voor jou financieel het meest gunstig is. Doordat onze medewerkers goed geschoolde en ervaren financieel experts zijn, kennen ze de geldmarkt door en door. Daardoor kunnen we voor jouw woningwensen een goede financiële regeling treffen.

Neem gerust een kijkje op onze website. Of maak direct een afspraak met een van onze ervaren adviseurs. Heb je vragen, dan kun je gerust contact opnemen met onze klantenservice. Onze medewerkers helpen je namelijk graag aan een goede hypotheek voor jouw woning in de gemeente Emmen.