Nieuws


Kinderspaarweek 2017

Vanaf 23 oktober tot en met 27 oktober is het Kinderspaarweek bij Heller en Heller.

Weet u het nog? Dat u met uw spaarpot naar de bank ging om geld te storten. Ingrid (37 jaar, moeder van 2 kinderen) kan het zich nog goed herinneren. De vragen die we haar stelden zorgen voor een fijn terug denk moment naar vroeger. 
Lees verder

De Overstapweken

Stap over en krijg €50 cadeau!

De overstapweken zijn weer in volle gang! Open bij ons een Plus Betalen Rekening in combinatie met een spaarrekening en ontvang 50 EURO cadeau! Vindt u overstappen spannend? Niet nodig, want samen hebben we het zo geregeld. 
Lees verder

Financiële afspraken

Nieuwe schooljaar, nieuwe afspraken

De zomervakantie is alweer bijna achter de rug. Zes weken klinkt lang, maar toch vliegt de tijd altijd weer voorbij. En als we leuke dingen doen, zoals op vakantie gaan, lijkt de tijd nog sneller te gaan. Voor veel kinderen gaat, helaas, het nieuwe schooljaar weer beginnen. Tijd dus voor ouders om afspraken te maken en alles samen met hun kids op een rijtje te zetten!


Lees verder

Autoschade verhalen

Hoe verhaal je zelf een autoschade?

In een paar stappen kun je een autoschade verhalen op de tegenpartij of de verzekeraar van de tegenpartij. Niet elke schade zal eenvoudig te verhalen zijn, maar wij laten jou kennismaken met de basisstappen van het verhalen van schade.


Lees verder

Uw kind 18 jaar

Sparen voor een rijbewijs: zo regelt u dat

Is of wordt uw kind 18 jaar? Tijd voor het rijbewijs! Een kostbaar project, want al die rijlessen en het examen kunnen flink in de papieren lopen. Gelukkig helpt een goede voorbereiding u een heel eind op weg. Dit zijn de beste drie momenten waarop u kunt starten met sparen.


Lees verder

Uw (klein) kind wil een huis kopen

Met de huidige hypotheekregels is het voor starters moeilijker geworden om een eigen huis te kopen. De regels zijn strenger en de te lenen bedragen lager. Een steeds groter deel moet met eigen geld worden betaald. Een goed gevulde spaarrekening wordt een must.
Lees verder

Sponsoring

15e RegioBank Zandstrooisterloop

Vrijdag 25 augustus vond in Schoonebeek voor de 15e keer de RegioBank Heller& Heller Zandstrooisterloop plaats. Tevens werd op deze dag de 3e editie van de Camping Emmen KidsRun gehouden. Een speciale editie , want Heller & Heller mocht zich voor het eerst Hoofdsponsor van het evenement noemen. 
Lees verder

Uw woning

Verbouwen of verhuizen

Voor elke huizenbezitter komt het moment waarop het huis niet meer perfect aansluit op de wensen. Te klein, te groot of te oud. De vraag is dan: verbouwen of verhuizen? Maar weet u van beide mogelijkheden wat het financiële plaatje is.
Lees verder

Phishing

Valse e-mail

Er zijn valse e-mails in omloop die uit naam van RegioBank zijn geschreven. Deze e-mails zijn ook bekend als phishingmails en zijn bedoeld om persoonlijke gegevens van u te krijgen. Open deze mails niet! 
Lees verder

Collega aan het woord

Even voorstellen

Mijn naam is Erik Lambers en ik ben 52 jaar oud. Ik werk sinds 2014 bij Heller & Heller als zelfstandig hypotheek/financieel adviseur. Hiervoor heb ik een aantal jaren bij Van Bruggen Adviesgroep gewerkt en ik heb daarvoor jaren bij RVS/ING gewerkt als hypotheek/financieel adviseur.
Lees verder