Nieuws


Uw (klein) kind wil een huis kopen

Met de huidige hypotheekregels is het voor starters moeilijker geworden om een eigen huis te kopen. De regels zijn strenger en de te lenen bedragen lager. Een steeds groter deel moet met eigen geld worden betaald. Een goed gevulde spaarrekening wordt een must.
Lees verder

Sponsoring

15e RegioBank Zandstrooisterloop

Vrijdag 25 augustus wordt in Schoonebeek voor de 15e keer de Zandstrooisterloop georganiseerd, tevens vindt op deze dag de 3e editie van de KidsRun plaats. Een speciale editie , want Heller & Heller mag zich voor de komende drie jaar hoofdsponsor van het evenement noemen!
Lees verder

Uw woning

Verbouwen of verhuizen

Voor elke huizenbezitter komt het moment waarop het huis niet meer perfect aansluit op de wensen. Te klein, te groot of te oud. De vraag is dan: verbouwen of verhuizen? Maar weet u van beide mogelijkheden wat het financiële plaatje is.
Lees verder

Phishing

Valse e-mail

Er zijn valse e-mails in omloop die uit naam van RegioBank zijn geschreven. Deze e-mails zijn ook bekend als phishingmails en zijn bedoeld om persoonlijke gegevens van u te krijgen. Open deze mails niet! 
Lees verder

Collega aan het woord

Even voorstellen

Mijn naam is Erik Lambers en ik ben 52 jaar oud. Ik werk sinds 2014 bij Heller & Heller als zelfstandig hypotheek/financieel adviseur. Hiervoor heb ik een aantal jaren bij Van Bruggen Adviesgroep gewerkt en ik heb daarvoor jaren bij RVS/ING gewerkt als hypotheek/financieel adviseur.
Lees verder

Heller & Heller

De Heller & Heller App

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn hebben we onze eigen Heller & Heller App ontwikkeld! Zo zijn we altijd binnen handbereik. Download de App gratis en blijf snel en eenvoudig op de hoogte van alle ontwikkelingen en nieuwtjes. Ook contact opnemen is nog nooit zo makkelijk geweest. 
Lees verder

Even voorstellen

Een nieuwe collega

Mijn naam is Iwan Lambers, 30 jaar oud en samen met mijn vriendin Eline woonachtig in het mooie Klazienaveen. Sinds 1 juni 2017 ben ik als verzekeringsadviseur in dienst van Heller & Heller.
Lees verder

Financiele opvoeding

Jong geleerd is oud gedaan

Hoe leer ik mijn kind omgaan met geld? Bij een goede financiële opvoeding hoort het continu in gesprek gaan met uw kind over verschillende geldzaken. Hierbij zijn de volgende speerpunten van essentieel belang. 
Lees verder

Aanrijding Duitsland

Hoge boetes bij verlaten plaats van aanrijding

Even de grens over voor boodschappen of op doorreis naar een zonnige vakantiebestemming. De Duitse wegen kennen voor veel Nederlanders geen geheimen meer. Maar hoe goed kennen we de Duitse verkeerswetten? Inmiddels zijn we wel gewend aan de verplichte sneeuwbanden in de winter. Maar let ook goed op wanneer je een onschuldige parkeerschade veroorzaakt.
Lees verder

Restschuld

Verhuis nog in 2017 en ontspring de dans

Volgend jaar is de rente op nieuwe restschuldfinancieringen niet meer aftrekbaar en dat kan grote gevolgen hebben als je wilt verhuizen terwijl je hypotheek onder water staat. Laat je daarom vooraf altijd goed informeren over de mogelijke gevolgen. 
Lees verder