RegioBank

 

Laagdrempelig

Het gemak en de faciliteiten van een moderne bank gecombineerd met de laagdrempeligheid en het persoonlijk contact van de aloude dorpsbank:

Heller & Heller biedt het beste van twee werelden. Bij ons beschik je over alle digitale faciliteiten om vanuit je luie stoel je bankzaken te regelen, maar ook ben je gewoon welkom op ons kantoor. Een rekening openen, geld storten of een nieuwe pinpas aanvragen? Onder het genot van een kopje koffie maken we het samen met jou in orde.

Gemakkelijk

Heller & Heller biedt alle voordelen en gemakken die je van een bank in het digitale tijdperk mag verwachten.

Met internet-bankieren van Heller & Heller regel je al je bankzaken vanuit huis. Je kunt betalen, sparen en je saldo checken, maar ook je opnamelimiet verhogen of een extra rekening openen. Bovendien kun je gebruik maken van de Mobiel Bankieren App, waarmee je alles via jouw smartphone of tablet in orde maakt.

Persoonlijk

Bij ons ben je echter zeker niet verplicht om digitaal te bankieren.

Waar veel andere banken hun klanten liever niet meer over hun marmeren vloer hebben, hechten wij waarde aan het persoonlijke contact met onze klanten. Er wordt naar je geluisterd en aandacht geschonken aan jouw persoonlijke situatie. Je kunt bij ons gewoon binnenwandelen om bijvoorbeeld geld te storten en voor een adviesgesprek zijn wij op afspraak eveneens altijd beschikbaar.

 

Sparen

Wanneer je in staat bent om te sparen voor onverwachte tegenvallers of gewoon een leuke vakantie, wil je natuurlijk het meeste rendement uit je spaargeld halen. Er zijn verschillende soorten spaarrekeningen voor verschillende spaardoelen. Mag je spaargeld bijvoorbeeld langere tijd vast staan of wil je er elk moment bij kunnen? In een persoonlijk gesprek brengen wij jouw situatie en wensen in kaart en laten we de mogelijkheden zien.

 


Ook kinderen helpen wij graag bij de eerste stapjes op weg naar financiële volwassenheid. Zij kunnen bij ons de inhoud van hun spaarpotje komen storten en met een cadeautje voor elke storting maken wij van sparen een feestje.

 

 

Overstappen?

Overstappen naar Heller & Heller gaat simpel en snel met de Overstapservice, maar ook kun je natuurlijk gewoon bij ons binnenlopen. Wanneer je een bewijs van inkomsten meeneemt, regelen wij de rest. Heb je eerst nog een vraag? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Je hoort niet eerst een keuzemenu, maar krijgt direct persoonlijk contact.

Overstapservice