Hypotheken

Heldere taal

De aankoop van een woning brengt heel wat keuzes met zich mee, waarvan het kiezen van de juiste hypotheek zeker niet de minst belangrijke is. Heller & Heller helpt je bij het vinden van de hypotheekvorm en de hypotheekaanbieder die het beste bij jouw situatie past.

Wanneer je een nieuwe woning op het oog hebt en op zoek bent naar een hypotheek, brengen wij om te beginnen je persoonlijke wensen en financiële situatie in kaart. We bekijken wat je maximaal kunt lenen, maar ook hoeveel je eventueel met je partner maandelijks wenst te betalen aan rente en aflossing. Daarnaast is het van belang of je gelijkblijvende, oplopende of juist aflopende maandlasten wilt. Verwacht je in de toekomst bijvoorbeeld meer te gaan verdienen? Of wil je in de eerste jaren juist wat meer betalen, nu jullie allebei nog volledige werkweken draaien?

Juiste hypotheekvorm en geldverstrekker

Met die informatie gaan wij aan de slag om de juiste hypotheekvorm voor je te selecteren. Zo kan het zijn dat een lineaire hypotheek, een annuïteitenhypotheek of een spaarhypotheek het beste bij jouw situatie en wensen past. Vanzelfsprekend zoeken wij daar de hypotheekverstrekker met de laagste hypotheekrente en de beste voorwaarden bij. Wij doen zaken met alle bekende geldverstrekkers, dus je bent verzekerd van de beste oplossing voor jouw situatie.

 

Tijdens het hypotheekproces maken wij gebruik een online klantportaal. In dit portaal kan je het proces volgen, de hypotheekdocumenten inzien en kan je ook stukken aanleveren die benodigd zijn voor de aanvraag.

Mocht je al een account hebben, dan kan je via de onderstaande link inloggen op het klantportaal.

Mijn klantportaal

 

Zoals voor al onze diensten geldt, willen wij bij het hypotheekadvies de drempel voor onze klanten zo laag mogelijk houden. Je kunt daarom gewoon een afspraak maken om de wensen en mogelijkheden eens vrijblijvend met ons te bespreken.

Hypotheekofferte aanvragen