Zakelijke verzekeringen

Het nemen van risico is inherent aan het ondernemen zelf. Hopelijk haal je winst uit een investering, soms moet je je verlies nemen. Met sommige zaken kun je echter beter geen risico nemen en daarom biedt Heller & Heller een ruime keuze aan zakelijke verzekeringen.

 

Afhankelijk van de branche waarin je actief bent en de omvang van je bedrijf, kan of moet je je als ondernemer verzekeren voor tal van zaken. Deze lopen uiteen van de kans op arbeidsongeschiktheid tot het risico op ongevallen op de werkvloer.

 

Net als voor onze andere diensten geldt, gaan we eerst met de ondernemer in gesprek om zijn of haar zakelijke situatie en wensen goed in beeld te krijgen. Wat wil je bijvoorbeeld precies verzekeren voor het geval je arbeidsongeschikt wordt? En ga je vaak op reis? Dan is een zakelijke reisverzekering wellicht op zijn plaats. Je hoopt het natuurlijk niet, maar elke ondernemer kan in een zakelijk juridisch geschil terecht komen. In dat geval ben je vast blij met je rechtsbijstandsverzekering.

 

Met de informatie over de zakelijke situatie, de wensen en de eisen gaan wij aan de slag om het beste pakket aan verzekeringen samen te stellen. Wij doen zaken met alle bekende verzekeraars. Het aanvragen van verzekeringen bij meerdere verzekeraars is dan ook geen probleem. Wij bieden jou een op maat gesneden oplossing.

 

Verzekeringsadviseur biedt meerwaarde

Niet alleen helpen wij je bij het kiezen van verzekeringen en verzekeraars, ook ondersteunen wij wanneer je daadwerkelijk gebruik gaat maken van een verzekering. De meerwaarde van een verzekeringsadviseur wordt pas echt duidelijk wanneer je schade hebt en de verzekeraar in actie moet komen.

 

Wil je meer weten over zakelijke verzekeringen? Neem dan contact op.