Belastingaangifte

Het levert veel mensen elk jaar weer stress op: de belastingaangifte die voor 1 mei – al dan niet digitaal – de deur uit moet. Met de belastingaangifte voor particulieren ontneemt Heller & Heller je die zorg. Wellicht levert het je zelfs een leuk belastingvoordeel op.

Heller & Heller verzorgt de belastingaangifte voor particulieren. Kan die aangifte onder normale omstandigheden al een uitdaging zijn, bij bijzondere gebeurtenissen is dat zeker het geval. De aankoop van een huis, een huwelijk, een scheiding of de geboorte van een kind kunnen allemaal invloed hebben op je belastingaangifte. Wil je bijvoorbeeld overstappen van hypotheek of heb je een erfenis gekregen? Wij halen belastingtechnisch het onderste voor je uit de kan.

Wij doen wat wij beloven, maar tegelijk vinden we dat onze klanten net iets meer mogen verwachten van hun belastingadviseur. Met een scherp tarief, goede service en door altijd voor je klaar te staan, hopen we jouw verwachtingen telkens weer te overtreffen.

Wil je meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van belastingaangifte? Wij maken graag kennis met je tijdens een vrijblijvend gesprek op een moment dat het jou uitkomt.